vindaugsshopping på etsy: fire fine gule kjolar

ein kjem ikkje utanom meg og mitt forhold til kjolar. eller, det ikkje eksisterandre forholdet som eg har til bukser. det er noko med kjoler som gjer at ein berre vert heilt forelska. korte, lange, nye, gamle. dei fins i alle fargar og alle aldrer. og så føler ein seg så himla kvinne når ein går rundt med høge sko, ein njudeleg kjole og minst tre lag med underskjørt. difor er etsy perfekt. her finn ein både nytt og brukt og mykje som er sydd etter dine mål, altså "custom made." herleg! (ein finn og bukser der, toppar, leikar, stygge ting og ja. nærmast alt mogleg.)


gul femtitals kjole frå rubychicvintage.


gul sekstitals kjole frå freebornstreet med fin fin sløyfa og perfekt belte.


herleg syttitalskjole frå commonnames. styggkult mønster og berre åh. fin!


himla vakker femtitalskjole frå deseovintage. perfekt ein vakkar sumardag.

no kan eg berre gleda meg til neste lønning!

♥ pleier du å handle på nett? kva var det siste du kjøpte?

 

bloglovin

3 kommentarer

Elefantjenta

28.07.2012 kl.22:44

Åh, lekkert!

Jeg bor på bygda, og derfor blir det en del netthandling, ja. Det siste jeg kjøpte, var Keri Smith sitt boks-sett med Wreck This Journal, This is Not a Book og Mess. Jeg har ikke vært hjemme siden det ble bestilt, så derfor har jeg ikke fått det i hånda enda. MEN jeg vet at det har kommet fram og gleder meg masse :D

Lena Mari

31.07.2012 kl.23:09

Elefantjenta: skulle ynskja eg var like opptatt av bøker, saknar å lese litt av og til. eg les, men liksom ja. eg berre går på fretex og tar med meg ei bok :)

Mari

02.08.2012 kl.16:32

hei lena mari! Pleier ikke å handle på nett, men det hender jo :) Det siste jeg kjøpte var bussbillett til sommerfesten på giske, tror jeg :) Eller muligens noe å spise, hihi.

Skriv en ny kommentar

Lena Mari

Lena Mari

21, Lindås

Nynorsk fotoblogg. Legg meg til som ven, eller følg meg på bloglovin. (eller facebook, hurra!) Alle bilete er tatt av meg, hvis ikkje noko anna er nevnt. ©

Norske blogger
bloglovin
hits