Foto: Blomar

ferie. og instragramtjohei. ferdig med vidaregåande skule, ferdig med vårens eksamener. ferdig med ferie. har alt vore ti dagar i spania og feira draumebryllup. fantastisk. litt heima i leiligheten. litt i moss hjå svigerforeldra mine og litt heima hjå mor og far. no er det augeblikkleg jobb og snart bursdag (i morgon fyller eg år, altså.) inni alt dette så kjøpte eg meg ny telefon og har blitt heilt hekta på instagram. så, heiter sjølvsagt agurkolat der også. følg meg, så vert eg glad!

sidan det vert jobbsumar i bergen vert det nok meir blogging her!

 

kva gjer de i sumar?

 

bloglovin

når ein ikkje kan leva utan pastasalat.
ta grøn salat som du har lyst på. gjerne fleire typer. her sånn typ 4 forskjellige salattyper. og agurk. det er eit must. gjerne lauk og kvitlauk viss du tørr. og chili. og ein pasta du liker. sjølv synes eg pastaskruer er best. dei held så fint på oljen som høyrer til fetaosten. som forresten er det beste med heile salaten. 

 

❤ kva har du i din favorittsalat?

bloglovin

ni fine ting i påsken.


ein. fint utevær.

to. himla god mat. mykje god mat faktisk!

tre. familien.

fire. påskeegg og snop.

fem. gode frukostar.

seks. kreativ maling og sånt.

sju. veninnekos med mariel og kvitvin.

åtte. russkjole dekorering.

ni. verdas finaste mann. hjartekos.

 

❤ har de hatt det fint i påsken?


bloglovin

blomar og blomar
fordi blomar er fint å sei hei til når eg er på tusletur. no skal eg atter ein gong ut på tusletur. til sentrum. og suzanne. ikkje så veldig kjekt at da regnar. sidan eg er paraplylaus.


 

kva gjer de i dag?

 


 

 

 

 

hurra for alt da grøne.

 ikkje vert så grådig flink å ta bileter i da siste. tok nokre i hagen når eg holdt på, men manglar litt mykje inspirasjon til å gjera noko særlegt. men det er så grusomt fint og sjå alt da grøne. alle blomane som berre kjem og seier hei. tjohei. kanskje?

i dag har dagen vert fylt med hektisk jobbing og plakatskriving på gullgruven. kjekt å få sjå korleis lampebutikken der er og. eg kjøpte faktisk ein lampe sjølv. berre fordi da var 70% på den. og da er meir enn eg får til vanleg. hurra!

likar du alt da grøne og fine?


 

 

 

 

som om da alltid hadde gjort da ein grå dag


Nikon D300s, Nikon 35mm f/1.8G AF-S DX


trollhassel i svart/kvitt


Nikon D300s, Nikon 35mm f/1.8G AF-S DX
ein graslauk let seg sjeldan fotografera åleina


Nikon D300s, Nikon 85mm f/1.8 AF-D

eg har plutseleg fengje nytt design på bloggen min.


Nikon D300s, Nikon 35mm f/1.8G AF-S DX

oi. eg fekk berre så lyst på ein forandring. føler meg litt vel "copy-cat", sidan designet er omtrent identisk med da eg lagde til systra mi, birte. (hugleik.blogg.no)  så da så.  men. likte de da?

hei blome


EXIF

Nikon D300s
Nikon 85mm F1.8 AF-D
85mm
f/2.5
1/640sek

blomar om natta. eg vil dansaEXIF
Nikon D300s
Nikon 35mm f/1.8G AF-S DX
35mm
f/1.8
1/30sek

kom så går me og dansar rundt alle dei blomane me kan finne så kan me vera vaken heile natta og snakka om ting som ikkje betyr noko men du veit da betyr alt for deg uansett.

ei rosaEXIF
Nikon D300s
Nikon 50mm f/1.4
50mm
f/1.8
1/8000sek


Eg måtte berre ta eit bilete i dag tidleg av ei vakker rosa eg har i vinduskarmen min. Me fekk ein bukett frå Jon og Liz når dei var her på sundagen, da var meget kos.

I morgon kjem systra mi her, så eg gler meg til da, og eg gler meg til å fri frå jobben og skulen nesten ei heil veka. Hurra! Kan vel berre sei at eg er sliten og trøtt, og da er så forferdelege demotiverandes og blogga når ein aldri har tid, og når ein har verdas treigaste nett. ICE har kanskje bra dekning, men da er faen ikkje noko raskt.


God natt, kaketufser!


blome b/w og 4 8 15 16 23 42EXIF
Nikon D300s
Nikon 50mm f/1.4
50mm
f/1.8
1/125sek


Drivar og leikar meg litt med kameraet mitt når eg har tid, og tid er ikkje noko eg har for mykje av akkurat no. Fekk vita at eg kan jobba i alle fall ein månad til, noko eg takka ja til, fordi då slepp eg og jobba noko særleg i sumar, sidan eg tjenar ein god del pengar på vaskejobben min, så vert ferien faktisk ferie.

Den lille tida på kvelden eg har når eg kjem att frå jobben, då må eg sjå Lost. Fått lasta ned dei fyrste sesongane, og da er heilt fantastisk og sjå dei att når me veit kva som skjer, og kva nokre av dei mystiske tinga betyr. Gledar meg, og gruar meg til siste episode av Lost. Sidan eg er fanatisk Lost fan, så synes eg da er trist at da nærmar seg slutten. Men, eg gler meg til å få vita meir om øya, Jacob og MIB. Eg håpar at dei neste episodane vert endå meir fantastisk enn "Ab Aeterno". For den episoden var berre amazing. Richard <3 <3 <3 Mhm!

Haha. Blei mykje Lost no, menhe, eg er like hekta som alltid, om ikkje meir.
Ha ein fin laurdag!vårEXIF
Nikon D70
Nikon 50mm f/1.4
50mm
f/1.4
1/4000sek


Bilete blei tatt på Austebakkjen, dar all snøen hadde forsvunne.

Her byrjar snøen og forsvinna. Det er så fint! Da er varmt og fint ute, og eg nyt den deilige kjensla når sola står på sitt høgaste. Eg gler meg så inni granskauen til sumaren kjem. Håpar den blir varm, som den i fjor var!


blomar av glass og lightroom


EXIF
Nikon D70
Nikon 50mm f/1.4
50mm
f/1.4
1/40sek

Berre fordi eg er våken, endo og ville leika meg med å ta bilete i RAW og leika med dei i Adobe Lightroom. No går Ghost Whispers på tv'en, og eg må legga meg. Skal faktisk til frisøren i morgon. Då vert da kortare hår, og kanskje nokre krøllar?


God natt!uskarp tysdag

EXIF
Nikon D70
Nikon 50mm f/1.4
50mm
f/1.4
1/8sek

EXIF
Nikon D70
Nikon 50mm f/1.4
50mm
f/1.4
1/5sek

Desse bilete er teken midt på natta, av ei jenta som var for utolmodeg til å bruka stativ. Men eg synes dei blei bra for da om. Sjølv om dei ikkje er skarpe. Men. Nokon bilete treng ikkje vera skarpe. Ikkje alltid. Eg las i nokre gamle utgåvar av Fotografi i friminuttet i dag, og nokre av dei vakraste bileta dar, var ikkje så skarpe som bilete helst "bør" vera i dag.


Kva har du gjort denne tysdagen?
Likar du uskarpe bilete?

Lena Mari

21, Lindås

Nynorsk fotoblogg. Legg meg til som ven, eller følg meg på bloglovin. (eller facebook, hurra!) Alle bilete er tatt av meg, hvis ikkje noko anna er nevnt. ©

Norske blogger
bloglovin
hits